Щиро вітаємо всіх татусів з Днем батька!

У мирному житті та під час війни, в моменти щастя та смутку, у відповідальні хвилини, в період важливого вибору та кроку вперед гідні, сильні та мужні татусі завжди поряд зі своїми дітками.

Вони – перші порадники та Захисники, надійний тил та підтримка, вірні друзі, які завжди зрозуміють, ніколи не зрадять і не підведуть.

У важкий для країни час саме українські татусі першими взяли до рук зброю, аби захистити своїх дітей, свої родини. Не дати ворогу ввірватись у домівки, де донедавна мільйони сімей бавились зі своїми дітлахами, будували плани на майбутнє – мирне майбутнє.

Але з такими найкращими в світі чоловіками-батьками, Україна обов’язково подолає темні часи. Ми впевнені, що кожен тато зробить все для того, щоб його дитина жила щасливим життям під мирним небом Батьківщини.

Дякуємо кожному татусеві, який на фронті або в тилу, кує Перемогу для своєї дитини. Сил вам, янгола-охоронця і неймовірної підтримки, тепла, ласки та любові від ваших родин. Нехай якнайшвидше всі українські татусі повернуться додому і обіймуть своїх діток!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11