«Маямі» запрошує працівників комбінату з родинами на відпочинок у затишній атмосфері

Війна, на жаль, вже третій рік поспіль не дає нам спокою. Вона не найкращим чином впливає на емоційний стан кожного українця. У такій ситуації важливо відпочивати, щоб відсторонитись від поганих думок. За ініціативи голови правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Сергія Шуваєва та за підтримки профспілкового комітету, з 1-го червня 2024 року працівники підприємства матимуть таку змогу. Навіть попри складну ситуацію, знайшли можливість для організації літнього дозвілля працівникам та їхнім родинам на базі відпочинку АТЦ «Маямі».

Літній сезон на базі відпочинку розпочинається 1-го червня – у найближчу суботу. Автобус Покровського ГЗК курсуватиме до 14 споруди щосуботи та неділі за таким графіком та маршрутом:

  • 9.30 – відправлення від великого АТБ, далі – робочі зупинки Нового вокзалу та Старого вокзалу, кінцева зупинка – база відпочинку.
  • 17.00 – відправлення з бази відпочинку.

Зверніть увагу на те, що автобус курсуватиме виключно у вихідні дні – в суботу та неділю. Працівники комбінату обов’язково повинні мати з собою пропуск, щоб пред’явити в автобусі та на базі відпочинку. Для його отримання звертайтесь до приймальні АТЦ з 9.00 до 14.00 (понеділок-середа).  

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11