Гороскоп на тиждень з 24 по 30 жовтня 2022 року

Овен. Тиждень терплячого, неквапливого просування та розвитку, однак у неділю будь-який процес може зупинитися на два-три місяці. Ближче до вихідних, спробуйте відпустити те, що Ви активно просували в попередні місяці. Дозвольте собі відпочинок, поспостерігайте за тим, що відбувається навколо. Ваш життєвий досвід допоможе близьким людям знайти себе та виявити свою індивідуальність.

Тілець. Настав час самостійно ухвалювати рішення і тим самим мотивувати інших людей змінювати своє життя на краще. Протягом тижня намагайтеся накопичити ресурси та цінну інформацію, які знадобляться незабаром. Можливо, варто щось підправити, змінити деталі реалізації свого задуму. Але не рвіться агресивно вперед – інакше лише зазнаєте розчарування через велику кількість затримок та невдач. Поспостерігайте, як справи дозрівають та розвиваються.

Близнюки. Цілком можливо, що Ви поставите під сумнів певні ініціативи минулого року і деякі з них визнаєте нереалістичними. Це абсолютно нормально: далеко не кожному з насіння, кинутого в ґрунт, судилося принести плоди. За можливості, акумулюйте кошти, шукайте фахівців для співпраці. Наразі треба стати дипломатом, знайти своїх стратегічних союзників та встановити з ними взаємовигідні, збалансовані відносини.

Рак. Приготуйтеся чекати – то одного, то іншого. Важко досягти рівноваги, що може спричинити значні емоційні переживання. Закохані, котрі давно зустрічаються, відчують готовність перейти на новий рівень взаємин, зважитися на спільне проживання. На тих, хто перебуває у шлюбі, чекає непростий період. Музика та живопис добре допоможуть Вам заповнити запаси натхнення. Використовуйте будь-яку можливість для занять спортом та ігор на свіжому повітрі.

Лев. Це гарний, продуктивний тиждень для тих, чиї творчі захоплення пов’язані з будь-якою копіткою діяльністю, яка потребує значної уваги до деталей і водночас хорошої інтуїції. Період важливих зустрічей, цікавих нових знайомств, які можуть стати доленосними. Для людей фінансово-економічних професій, які займаються бізнесом, – дні втрат та тривог. В жодному разі не піддавайтеся песимізму. А коли надається можливість відпочити, намагайтеся максимально відновлювати сили.

Діва. Атмосфера не передбачає значних досягнень, проте загалом життя найближчими днями стає цікавішим та романтичнішим. Час оригінальних ідей, які можуть отримати свій розвиток завдяки друзям чи однодумцям. Цілком ймовірно, що Ви будете обмежені в ресурсах, але, якщо постараєтеся – вирішите це питання. Спробуйте написати тим із Ваших приятелів, з ким давно не спілкувалися – Ви знайдете собі помічників та добрих порадників.

Терези. Тиждень, що вимагає від Вас значного терпіння, оскільки доведеться багато і наполегливо працювати над ув’язуванням різних не дуже поєднуваних деталей. Можливі затримки з оплатою за виконану працю, скасування зустрічей, відмови у прийманні на роботу. Зараз важливо не відмовлятися від намічених планів і не засмучуватися. Не занижуйте свою самооцінку! Природа допоможе Вам «перезарядити акумулятори», якщо Ви відпочиватимете за містом, на свіжому повітрі.

Скорпіон. У Вашому житті з’являється велика кількість потенційних партнерів, співробітників, союзників, і, можливо, непросто вирішити, хто з них більше підходить для Вас. Не поспішайте ухвалювати остаточне рішення і пов’язувати себе будь-якими зобов’язаннями, інакше загрузнете у нескінченних коливаннях і сумнівах. Дозвольте собі побути мінливою, необов’язковою і поверховою людиною – звичайно, покладаючись водночас на своє почуття міри. Вважайте, що доля надала Вам можливість як слід озирнутися.

Стрілець. Тиждень сприятливий для трансформації взаємин, якщо є прагнення до взаєморозуміння, емоційної близькості, душевного комфорту. У Вас може виникнути прагнення перевірити свої відносини з іншими людьми на міцність, розібратися, чи все в них нормально. Якщо йдеться про ділове партнерство, це цілком розумне прагнення, деяка частка уїдливості допоможе уникнути неприємних сюрпризів у майбутньому.

Козоріг. Не упускайте можливість вирушити в поїздку – там на Вас теж може чекати нова зустріч, яка згодом виявиться важливою. Цього тижня право вирішального голосу належить Вашому партнеру, і не все складається так, як Вам хотілося б. Давні особисті емоційні стосунки можуть не витримати «розбирання на гвинтики». Якщо Ви дасте волю ревнощам і підозрілості, то просто ускладните життя – і собі, і близькій людині. Тиждень вимагає від Вас спокою, терпіння та розуміння.

Водолій. Цей місяць може принести завершення будь-яких взаємин, ділових або особистих, або ж Ви захочете позбутися залежності, що обтяжує Вас. Найкраще змінити обстановку і трохи відволіктися від турбот. У Вас є можливість виявити свою силу, використати вплив на оточення, показати, що Ви вмієте розпоряджатися грошима та керувати ситуацією.

Риби. Погляньте на свою нинішню ситуацію з погляду Всесвіту. Якщо є час і фінанси – вирушайте у далеку подорож. Займіться творчістю та створіть те, що вразить оточення. Можливо, в результаті Ви зможете знайти рішення давньої проблеми. Можуть виявитись джерела підтримки, які Ви раніше не помічали. У Ваше життя обов’язково прийде щось нове, але для цього знадобиться зробити крок назустріч, проявити ініціативу.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11