Екватор травня перетнули. Рухаємось до виконання плану

     Сьогодні ми переступили екватор останнього весняного місяця. Тому всі разом, комбінат, місто, район, область – Україна, рухаємось до Переможного літа. За ці 82 дні спротиву російській агресії кожен з нас вже став Героєм, бо не здався, а продовжив робити свій внесок у найважливіше – наближення Миру, Незалежності і Цілісності України. Заради цієї заповідної мети працює наш єдиний трудовий колектив. І, в принципі, непогано справляється із своїми виробничими завданнями.

     Протягом дії воєнного стану в Україні працівники нашого підприємства впевнено тримають свій виробничий фронт, тим самим підтримуючи економічний стан міста. У лютому, березні, квітні наш колектив наполегливими зусиллями виконував планові показники, демонструючи свою майстерність, силу і волю. Не збавляємо темпів і в травні.

     – За оперативним обліком, на сьогодні фіксуємо перевиконання кар’єрами планових показників з розкриву руди на 367 тис. м³. Фабрики теж не підводять – впевнено справляються із завданнями по завалці та випуску концентрату. До речі, Олександрівська збагачувальна фабрика повинна перерозподілити свої можливості по роботі у травні і червні. Плановий показник з випуску готової продукції у червні значно вище травневого, тому необхідно збалансувати цифри, щоб було реально їх досягти на практиці. Також було прийнято рішення готувати до запуску Запорізький кар’єр. У зв’язку з цим в найближчий час маємо провести ретельну ревізію та ремонт обладнання цього підрозділу, щоб належним чином підготуватись до виконання виробничої програми у липні, – зазначив технічний директор Віктор Бондарець на виробничій нараді.

     Якщо детальніше зупинитись на наших основних кар’єрах – Північному та Чкаловському №2, то всі роторні комплекси наразі працюються за кубами, виключення – р/к №6. Цей верхній комплекс Північного кар’єра зупинений на проведення переміщення конвеєрів, паралельне виконання вулканізаційних та ремонтних робіт. До речі, їх треба прискорити, щоб не відставати від запланованого графіка. Бо вже за декілька днів на пересування конвеєрного транспорту має зупинитись верхній р/к №9 Чкаловського кар’єра №2. А ми ж розуміємо, що це додаткове навантаження на наші ремонтні служби, котрі крім роторних комплексів, задіяні на капітальному ремонтні крокуючого екскаватора №175.

     Разом з виробничими, вирішуються і кадрові питання. Нагадаємо, що минулого тижня 38 працівників комбінату здали атестацію, здобувши нові, суміжні, професії: “Оператор теплового пункту”, “Стропальник”, “Машиніст електровозу”, “Помічник машиніста електровозу”. Але на цьому процес навчання на підприємстві не зупиняється. Начальник Відділу кадрів та навчання Олександр Галанін закликав керівників структурних підрозділів проінформувати своїх колег про те, що наразі триває набір учнів на навчання за спеціальністю “Машиніст ЕКГ”. Всі бажаючі здобути нову професію мають звертатись до Сектора навчання (УКК).

     Під час активних трудових буднів не забуваємо і про допомогу армії та нашим Захисникам. Продовжуємо відправляти на фронт необхідне захисне спорядження та приладдя, придбане за кошти працівників комбінату. У цьому питанні плідно співпрацюють адміністрація та профспілковий комітет. Важливо і те, що кожен пакунок, відправлений на передову, містить “частинку дитячого творчого серця”. У розпорядження військових віддаємо і техніку. Так, без неї важко виконувати щоденні виробничі завдання, але там – на захисті країни – вона потрібніша.

 

     Тож, з Україною в серці і з вірою у Перемогу, крокуємо далі – до досягнення нашої спільної мети.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11