“Профспілковий погляд на мистецтво”

      Фотоконкурс з такою назвою стартує 15 березня і триватиме до 15 травня 2021 року. Цей творчий захід проходитиме під егідою Первинної організації ПМГУ Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Його основна мета – пошук талантів у галузі фотографування та залучення профспілкових активістів до культурно-масової роботи. Якщо Ви креативна і творча особистість, то цей конкурс саме для Вас. Він орієнтований на всіх бажаючих членів ПМГУ Покровського ГЗК, які абсолютно безкоштовно можуть взяти участь у представленні на загал своїх кращих фоторобіт.
      Для того, аби стати учасником фотоконкурсу “Профспілковий погляд на мистецтво”, Ви маєте обрати для себе номінацію із трьох запропонованих:
      — “Я і моя родина та домашня тварина”: фотороботи родини або з домашніми улюбленцями;
      — “Чарівна природа України або краса міста Покров”: фотороботи із зображенням красивих куточків Покрова або неповторних місць, унікальних краєвидів нашої України”;
      — “Моя улюблена робота або життя без спорту нудне”: фотороботи на тему Вашої професії (посади), миттєвостей життя та праці, пов’язані з ПМГУ, спортивних досягнень.
      Усі бажаючі взяти участь у фотоконкурсі мають до 14.05.2021 року включно надіслати заповнену власноруч скановану копію заявки та свої фотороботи в електронному вигляді на таку електронну адресу: profcomrylit@gmail.com.
      Умови та етапи проведення конкурсу, нагородження, вимоги до фоторобіт та інша інформація детально описані в Положенні про фотоконкурс «Профспілковий погляд на мистецтво», яке прикріплене у цьому матералі та буде розміщено на Офіційному сайті АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК” pokrovgzk.com.ua в рубриці “Новини”.
      Фотороботи учасників будуть розміщені на сторінці АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК” у Facebook. Таким чином, за підтримки користувачів соцмережі конкурсанти матимуть шанс отримати “Приз глядацьких симпатій” у кожній номінації. Його володарями стануть автори тих робіт, котрі наберуть найбільшу кількість лайків.
      Після завершення конкурсу, компетентна комісія протягом тижня оцінюватиме фотороботи та визначить переможців і призерів за кожною номінацією окремо (І, ІІ, ІІІ місця). Протокол з результатами буде надіслано на електрону адресу, відповідна інформація також буде розміщена на Офіційному сайті АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”, сторінці у Facebook та в газеті “За марганець”.
      Відповідальна за організацію та проведення фотоконкурсу – голова комісії профкому Покровського ГЗК з культурно-масової роботи (начальник сектору по роботі з персоналом Відділу кадрів та навчання) Тетяна Мотичко.
      Тож, шановні колеги! Зазирніть у свої фотоархіви або надихніться весняним настроєм і створіть власні неповторні фотошедеври.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11