Шановні працівники комбінату, покровчани! Щиро вітаємо Вас з Днем Соборності і Свободи України!

     22 січня 1919 року відбулась історична подія, якої прагнули всі українці – було проголошено Акт Злуки Східної та Західної України. Прийняття цього важливого державного документа стало, без перебільшення, маніфестом єднання українських земель, Днем народження соборної держави. І нехай нас сьогодні розділяють різні епохи, але прагнення людей залишилися незмінними.

      Історія свідчить про те, що саме того січневого дня мрія мільйонів жителів нашої країни про єдність, свободу та незалежність, як основу державності України, реалізувалася. Саме ця значуща подія сформувала підґрунтя для початку нелегкого шляху до самостійної та демократичної держави.

      Сьогодні перед Україною постали нові виклики. На Сході нашої держави українські патріоти знову відстоюють територіальну цілісність нашої Батьківщини. На жаль, іноді – ціною власного життя. Серед таких героїв є і наші земляки, котрі загинули в ім’я українського народу – Дмитро Стрілець, Олександр Ісаєнко, Олександр Мокієнко та Олег Кравченко. Ми вклоняємось перед їхньою пам’яттю та дякуємо за можливість жити під мирним небом…

     Незважаючи на всі труднощі, ми віримо, що наші державні кордони будуть непохитними, Україна обов’язково залишиться цілісною і незалежною. Адже саме так ми зможемо досягти найзаповітнішої мети – економічно сильної, духовно багатої, демократично розвиненої та вільної європейської країни. На цьому нелегкому шляху зичимо нам усім здоров’я та злагоди, сил і натхнення, нових здобутків у житті, оптимізму та непереможної віри у прийдешнє нашого рідного Покрова, Дніпропетровщини та України! Нехай у наших серцях завжди горить вогонь любові, а душі зігріває їх соборність!

З повагою,

ПРАВЛІННЯ та ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11