Дніпропетровщина отримала від благодійників сучасні системи енергозбереження

В рамках проєкту «Power for Health» від американської благодійної організації Direct Relief та благодійного фонду Євгена Пивоварова на Дніпропетровщину надійшла чергова партія потужних систем енергозбереження у кількості 213 штук. Всього ж області передали 303 накопичувачі. Загальна вартість допомоги склала понад 82 млн грн. Надані джерела живлення розподілені між об’єктами критичної і соціальної інфраструктури, зокрема, закладами охорони здоров’я, освіти, підрозділами ДСНС, ЦНАП. Про це повідомили в Дніпро ОВА.

Отримані системи енергозбереження являють собою інтегровані акумуляторні прилади. Вони дуже зручні у практичному використанні. Адже на відміну від генераторів, не потребують заправки пальним, а заряджаються від мережі.

Ці сучасні прилади здатні забезпечити безперебійну роботу шкіл, дитячих садочків, лікарень, центрів надання адмінпослуг, пожежних частин.

Додали нашим закладам більше можливостей. Вони зможуть поставити сучасні системи накопичення енергії. Дякую усім, хто організовував та координував доправлення цього технологічного вантажу. Це інвестиція в енергетичну незалежність нашої держави,наголосив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

Благодійники запевняють, що це лише перший крок для підтримки енергостійкості нашого регіону. Надалі планують передати сонячні панелі для автономної підзарядки систем.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11