Мешканцям Покрова підвозитимуть питну бутильовану воду

Відтоді, як російські окупанти підірвали греблю Каховської ГЕС, мешканці нашого міста залишилися без доступу до якісної питної води. Ця проблема є актуальною й дотепер. До її вирішення у співпраці з благодійниками долучилася Нікопольська районна військова адміністрація. Про це повідомив її очільник Євген Євтушенко.

Проблему мешканців Покрова, які висловлюють невдоволення якістю питної води, обговорили наприкінці вересня під час зустрічі з представником американської некомерційної організації Global Empowerment Mission Ukraine Матвієм Грибанем. Організація співпрацює з Howard G. Buffett Foundation.

Одним із кроків підтримки покровчан визначили підвіз до міста питної бутильованої води.

Робота проводиться спільно з органами місцевого самоврядування. Таким чином, до Покрова вже завезено перші 20 тонн питної води.

Допомога мешканцям Покрова у забезпеченні питною водою не обмежиться лише цим вантажем. Вона буде продовжуватися, щоб задовольнити потреби громади. Співпраця з Нікопольською районною військовою адміністрацією дозволяє нам ефективно координувати допомогу та швидко реагувати на запити населення, зазначив Матвій Грибань.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11