Щиро вітаємо Дмитра ХАЙМІНА з ювілеєм

Сьогодні, 15 жовтня, своє 50-річчя відзначає компетентний, цілеспрямований та виважений керівник з великим професійним досвідом – начальник проектно-конструкторського відділу (ПКВ) Покровського гірничо-збагачувального комбінату Дмитро ХАЙМІН.

Дмитро Володимирович вже понад 30 років працює на нашому підприємстві. Починав токарем у Північному карʼєрі, а до колективу ПКВ приєднався в 1998 році. У його складі проявив себе як грамотний спеціаліст, який має глибокі технічні знання та постійно працює над їх вдосконаленням. Наш ювіляр завжди відповідально ставиться до своїх завдань чітко виконує складні інженерні розрахунки, опрацьовує проектну документацію та креслення. Цілеспрямованість та набутий за 19 років досвід стали трампліном для кар’єрного зростання. У травні 2020 року Дмитро Хаймін очолив свій рідний відділ.

Наш ювіляр користується заслуженою повагою серед колег за свої високі професійні якості, доброзичливість і наполегливість у досягненні поставлених цілей.

Колектив проектно-конструкторського відділу щиро вітає Дмитра Хайміна з золотим ювілеєм. У цей особливий день бажаємо вам, шановний імениннику, міцного здоров’я, невичерпної енергії, успіхів та нових професійних здобутків. Нехай в житті буде якомога більше щасливих миттєвостей під мирним українським небом.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11