В Україні відновлюють пошкоджені ТЕС

До кінця 2024-го року ДТЕК спрямує в ремонти і відновлення теплоелектростанцій (ТЕС) близько 3,9 млрд грн. Енергетики в посиленому режимі продовжують здійснювати підготовку до зими та відновлювати пошкоджене після російських. Про це повідомляють на сайті компанії.

У ДТЕК зазначають, що від початку року внаслідок російських обстрілів зруйновано або пошкоджено близько 90% теплової та гідрогенерації.

У ремонти та відновлення пошкоджених ТЕС цьогоріч вже було інвестовано 2,3 млрд грн.

За інформацією ДТЕК «Дніпровські електромережі», з початку 2024 року світло повернули в домівки понад 1 мільйона родин Дніпропетровщини.

Попри постійні обстріли, наші енергетики продовжують лагодити мережі та відновлювати електропостачання. Деяким клієнтам ми відновлювали електроенергію вже десятки разів, але не зупиняємося і продовжуємо працювати, – зазначають у ДТЕК.

Загалом в нашій області енергетики відремонтували 801 об’єкт, пошкоджений ворогом, та відновили 1213 кілометрів ліній електропередачі.

Енергетики 24/7 працюють, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так, разом і спільними діями, ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи! Робимо все можливе, щоб українські домівки були зі світлом та теплом взимку, – запевняють енергетики.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11