Для українців зі встановленим електроопаленням ціна на світло знизиться

З 1 жовтня для тих споживачів, які користуються електричним опаленням, вартість електроенергії знизиться. Про це повідомляють на сайті YASNO.

Отже, з 1 жовтня по 30 квітня жителі, які мають електроопалення, сплачуватимуть за електроенергію по 2,64 грн/кВт∙год, але за умови, що протягом місяця буде використано не більше 2000 кВт∙год.

Зверніть увагу! Знижена ціна діє для споживачів, які встановили електроопалювальні установки з дотриманням всіх вимог законодавства.

Для решти побутових споживачів ціна за світло залишиться незмінною – 4,32 грн/кВт∙год на весь обсяг. При встановленому двозонному лічильнику діє «нічний тариф», при якому електроенергія, спожита з 23:00 до 7:00, коштує вдвічі дешевше.

В YASNO нагадають, що тарифи для населення встановляє Кабмін та вони є однаковими для всіх побутових споживачів України. Оператор системи розподілу щомісяця визначає обсяг електроспоживання кожного клієнта та передає дані постачальнику, який формує рахунок на оплату. Клієнт, своєю чергою, зобовʼязаний внести платіж не пізніше 20 числа.

Світловий день стає коротшим, температура на вулиці поступово зменшується. Традиційно в цей період у країні фіксується зростання споживання електроенергії. І хоча наразі масштабні відключення не застосовуються, слід залишатися економним. Переглянувши побутові звички, кожна родина може зробити свій внесок в стабільність енергосистеми, а також зменшити суму в платіжці, – зазначив генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11