Шановні представники «золотого віку», ветерани праці! Щиро вітаємо вас зі святом!

Щорічно 1-го жовтня у світі відзначається День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Це свято мудрості, доброти та життєвого досвіду, які уособлюють люди «золотого віку». І сьогодні ми вкотре адресуємо теплі слова вдячності представникам старшого покоління, які своєю самовідданою багаторічною працею зробили вагомий внесок у розвиток нашого підприємства та всієї країни заради щасливого майбутнього наступних поколінь.

Турбота про людей похилого віку – наш обовʼязок. А в цей нелегкий час пенсіонерам не обійтися без підтримки та уваги. Адже вони особливо вразливі до життєвих потрясінь, які несе з собою війна, розвʼязана російськими загарбниками. Водночас у найскладніші моменти ми прислухаємося до слушних порад наших старших наставників та слідуємо їх гідному прикладу.

Дорогі наші мами, татусі, дідусі та бабусі! Ви подолали великий шлях, ваші пережиті роки, досвід і знання це неоціненний скарб для кожного з нас. Ваша стійкість надихає нас у боротьбі за Перемогу. Ваша любов, доброта, влучне слово служать для нас оберегом, допомагають захищати Батьківщину, непохитно стояти за нашу свободу, незалежність, правду та справедливість. Тож, від щирого серця бажаємо вам міцного здоровʼя, довгих років життя, щасливих днів у колі рідних та близьких, достатку та спокою, мирного безхмарного неба над головою!

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11