30 вересня, Дніпропетровщина: у Нікополі загинула людина, а в Кривому Розі – День жалоби

29-го вересня до пізнього вечора російські окупанти поливали Нікопольщину снарядами з «Градів», важкої артилерії та дронів-камікадзе. Від ворожих ударів потерпав районний центр, Мирівська та Марганецька громади. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Пошкоджені п’ятиповерхівка, 10 приватних будинків, 3 гаражі та надвірна споруда, авто. Понівечена спортшкола. Зачепило лінії електропередач. Зайнялася суха трава – пожежу рятувальники приборкали, – зазначив посадовець.

За інформацією Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, внаслідок ворожого обстрілу у неділю ввечері загинула жінка, 1944 року народження. Постраждали дві людини: 69-річна жінка та чоловік 80 років. Їх рятувальники оперативно доставили до лікарні.

Російський терор проти українців триває. У Кривому Розі сьогодні День жалоби за загиблими під час ракетної атаки на управління поліції, яка сталася 27 вересня. Вона забрала життя чотирьох людей.

Щирі співчуття родинам загиблих…

Попри всі негаразди, які ворог приніс на нашу землю, не опускаємо рук. Підтримуємо ЗСУ та віримо, що переможний світанок обовʼязково настане!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11