Ліцей №5 – один з кращих в області у впровадженні інновацій

Освітяни Покрова взяли участь у круглому столі на тему «Регіональні вектори розвитку STEM-освіти». Напрямок охоплює природничі науки (Science), технології (Technology), технічну творчість (Engineering), мистецтво (Art) та математику (Mathematics). Цей захід проходив у Дніпрі за ініціативою Дніпровської академії неперервної освіти. Він обʼєднав вчителів, науковців та представників громадських організацій з усієї Дніпропетровщини. За результатами роботи у навчальному році 2023/2024 обласну відзнаку за вагомий внесок у розвиток освітніх інновацій отримав ліцей №5 нашого міста. Про це повідомляє пресслужба міського голови.

Покров на круглому столі представляли начальник міського управління освіти Ольга Матвєєва, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Покровської міської ради Людмила Гродецька, директор ліцею №5 Зоя Пархоменко та STEM-педагог, заступник директора з навчально-виховної роботи, координатор дослідно-експериментальної діяльності закладу Людмила Усенко.

Учасники заходу обговорювали дієві практики та унікальні ініціативи, що діють на Дніпропетровщині. Під час круглого столу також підбивали підсумки реалізації плану заходів та намічали перспективи щодо впровадження Концепції розвитку STEM-освіти в області.

Нам особливо приємно констатувати, що колектив ліцею №5 з міста Покров отримав почесну відзнаку STEM AWARDS у номінації «Є ПРОРИВ». Педагогу ліцею Людмилі Усенко вручили грамоту державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» за професійні досягнення у впровадженні STEM в регіоні.

Вітаємо наших професійних, активних та ініціативних освітян, які йдуть в ногу з часом, із заслуженою нагородою. Так тримати і рухатись тільки вперед – до нових інноваційних вершин.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11