Вітаємо шановного колегу Євгена ЄРОХІНА з ювілеєм!

Сьогодні, 13 вересня, своє 60-річчя відзначає наш дорогий колега, досвідчений фахівець, що має «золоті» руки та чуйне серце електрогазозварник ремонтно-будівельного цеху (РБЦ) Євген ЄРОХІН.

Наш ювіляр працює в РБЦ з 20 червня 2013 року. Він відповідально ставиться до поставлених завдань, вільно читає креслення та робочі проєкти. Маючи великий досвід та високі професійні якості, Євген Олексійович очолює бригаду електрогазозварників та є чудовим наставником для молодих спеціалістів. Активний, ініціативний та завзятий в роботі, він також добре ладить з колективом, з оптимізмом дивиться у майбутнє, заряджає своєю позитивною енергією всіх навколо та ніколи не відмовляє у допомозі. Не дивно, що наш профі у своїй важливій справі чудовий господар та сімʼянин, у якого вдома все до ладу.

З нагоди ювілею колектив РБЦ та всього комбінату щиро вітає Євгена Єрохіна найкращими побажаннями: міцного здоров’я, професійних успіхів, наснаги, достатку, родинного тепла та затишку, мирного неба над головою. Нехай всі заповітні мрії обовʼязково здійсняться!

З ювілеєм вас вітаємо!
Весни в душі ми вам бажаємо.
Безмежного щастя й позитиву,
Багато добра й завжди миру.

Радісно, в достатку жити,
Ні від чого не тужити.
Хай справи супроводжує натхнення
І буде світлим сьогодення!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11