10 вересня, Дніпропетровщина: трагічні наслідки російських атак на Нікопольщину

Ввечері, 9 вересня, російські війська продовжили обстріли Нікопольщини. Пів десятка артилерійських снарядів вони випустили по Червоногригорівській та Марганецькій громадах. В одному з населених пунктів зайнявся сухостій. Вогонь приборкали надзвичайники. Пошкоджена господарська споруда. Люди не постраждали. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За його словами, після дообстеження територій фахівці зафіксували нові деталі російських атак:

у Марганецькій громаді є руйнування через обстріл, який стався раніше. Туди ворог скерував дрон-камікадзе, чим спричинив займання. Його приборкали. Знищена господарська споруда та понівечений приватний будинок.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вранці, 9 вересня, у Нікополі через ворожий артобстріл загинула 16-річна дівчина, постраждали троє людей. Загалом за день окупанти здійснили близько півтора десятка атак на Нікопольський район: били артилерією, дронами-камікадзе і скидали боєприпаси з безпілотників. Під прицілом ворога опинилися райцентр, Марганецька, Мирівська та Покровська громади.

Пошкоджені 12 приватних будинків, підприємство, 8 господарських споруд, інфраструктура, гаражі, авто і лінія електропередачі, розповів посадовець.

Російський терор не зламає силу духу українців, що захищають рідну землю. Тримаємось разом, допомагаємо Збройним Силам та спільними зусиллями наближаємо Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11