Не припиняємо ділитися кров’ю з пораненими Захисниками. 18-го вересня запрошуємо донорів

Війна в Україні, на жаль, триває і щодня кількість її жертв примножується. Українські Воїни безперервно, вдень та вночі, захищають рідну землю від російських окупантів. У кривавих боях вони отримують поранення і цілодобово потребують допомоги від донорів. Тих, хто тримає цей фронт, Покровський ГЗК запрошує на донацію. Поїздка до Нікопольської станції переливання крові транспортом підприємства відбудеться 18-го вересня.

Ми вже не раз говорили про те, що комбінат долучився до донорського фронту через місяць після повномасштабного вторгнення. За понад 2 роки війни наші працівники, їхні рідні та знайомі здали вже 669 доз крові, аби врятувати життя Захисників України. Це – понад 301 літр «цілющої рідини» для поранених. І на цьому ми з вами не повинні зупинятись.

Якщо ви – здорова повнолітня людина, добре почуваєтесь і важите понад 50 кг, то цілком можете стати донором крові.

Для цього вам потрібно:

  • Якщо ви працівник Покровського ГЗК: повідомити про своє бажання стати донором відповідальному у вашому підрозділі.
  • Якщо ви не працюєте на нашому підприємстві: вам треба попередньо заявити про своє бажання, зателефонувавши до відділу кадрів та навчання комбінату за такими номерами: (096) 988 81 27; (05667) 5 32 53.

З собою на донацію обов’язково треба взяти:

  • паспорт
  • ідентифікаційний код
  • питну воду.

Наступна поїздка до Нікопольської станції переливання крові транспортом комбінату запланована на середу, 18 вересня. Автобус відправляється від стадіону «Авангард» о 9.30.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11