4 вересня, Дніпропетровщина: ранкова атака на Кривий Ріг та обстріли Нікопольщини

Сьогодні зранку, 4 вересня, російські війська здійснили атаку на Кривий Ріг. У місті пошкоджений готель, вибило вікна у декількох багатоповерхівках. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Постраждали пʼятеро людей: жінки 62, 83 і 84 років, 70-річний чоловік. А ще – 10-річна дівчинка. Дитина у лікарні. Решта оговтуватиметься вдома, – констатував посадовець.

Вночі під ворожим ударом дронами-камікадзе опинилася й Марганецька громада, що на Нікопольщині. Люди вціліли. Інші наслідки удару зʼясовують рятувальники.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що протягом дня, 3 вересня, російська армія здійснювала обстріли з артилерії та дронами-камікадзе по Нікополю, Марганецькій та Червоногригорівській громадах.

У райцентрі через артобстріл постраждала 48-річна жінка, їй надали медичну допомогу, лікуватиметься вдома. Пошкоджений ринок, там знищені декілька торгових рядів, зачепило комунальне та приватне підприємства, магазин, 7 приватних осель, 2 господарські споруди та лінії електропередачі. В інших громадах області день минув спокійно – розповів Микола Васильович.

Попри російський терор не втрачаємо віри у Перемогу. Підтримуємо наших Захисників та разом наближаємо мирне майбутнє України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11