3 вересня, Дніпропетровщина: ракетна атака на обласний центр та терор Нікопольщини

Ввечері, 2 вересня, російські війська завдали ракетного удару по Дніпру. На жаль, внаслідок атаки загинув 51-річний чоловік. Постраждали шестеро людей. З них один 37-річний чоловік знаходиться у лікарні, інші оговтуватимуться вдома. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За його словами, через атаку є значні руйнування:

В обласному центрі горіли автівки. Загалом їх знищено 3, ще 12 понівечені. Вікна побиті у дитячому садочку та сімох приватних будинках. Пошкоджене підприємство.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що з вечора і до ранку окупанти гатили по Нікопольському району з артилерії, накривали «градом» та скеровували дрони-камікадзе:

Цілили по райцентру та Марганецькій громаді. Пошкоджена інфраструктура, адміністративна будівля. В інших громадах області ніч минула без обстрілів.

Росіяни не полишали у спокої мешканців Нікопольщини й впродовж дня, 2 вересня.

У райцентрі постраждали четверо жінок. 84-річна жінка госпіталізована у важкому стані. Ще три жінки 59, 43 і 38 років лікуватимуться вдома, розповів посадовець.

Загалом по району ворог здійснив близько півтора десятка атак. Вогонь з артилерії та дрони-камікадзе спрямував на Нікополь, Марганецьку та Покровську громади.

Сталося кілька пожеж, пошкоджено інфраструктуру, 2 приватні оселі, 5 дачних будинків та господарська споруда. В інших громадах області день минув без обстрілів, зазначив Микола Васильович.

Віримо, що злочинні дії російських окупантів не залишаться безкарними. Вдячні Захисникам України, котрі бережуть наш спокій та виборюють мирне майбутнє. Разом до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11