Російські окупанти вчинили кривавий теракт у Полтаві. Відомо про понад чотири десятки загиблих та 180 постраждалих

Сьогодні, 3 вересня, російські війська завдали ракетного удару по Полтаві. На місто запустили дві балістичні ракети. Мішенню окупантів стали навчальний заклад та лікарня. Одна з будівель закладу телекомунікацій частково зруйнована. Люди опинилися під завалами. Наразі відомо про 41 загиблого та 180 постраждалих. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

За його словами, до рятувальної операції залучені всі необхідні служби. Триває оперативне розслідування всіх обставин трагедії.

Глава держави висловив глибокі співчуття рідним та близьким загиблих від рук російських терористів. Він подякував всім, хто долучився до порятунку людських життів з перших моментів після удару:

    • Російська сволота обов’язково заплатить за цей удар. Продовжуємо закликати всіх у світі, хто має силу зупинити цей терор: Україні потрібні системи протиповітряної оборони і ракети зараз. Удари дальної дії, які можуть захистити нас від російського терору, потрібні зараз, а не потім. Кожен день зволікання, на жаль, означає більше загублених життів. Вічна пам’ять всім тим, чиє життя забрала росія.

Щирі співчуття тим, хто втратив рідних та близьких через цей жахливий терористичний акт російських нелюдів! Наші заклики до світової спільноти мають бути почутими, щоб зупинити терор та змусити росію відповідати за свої злочини!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11