Перейменування вулиці у Покрові на честь загиблого Героя, нашого колеги – Андрія ПРИХОДЬКА. Підтримайте!

Відповідну петицію на платформі електронної демократії E-DEM зареєструвала дочка полеглого Захисника України Галина Михайленко. Дата реєстрації документу символічно співпадає з Днем пам’яті Захисників України, 29 серпня. В петиції викладене прохання підтримати перейменування вулиці у селищі Рудник міста Покров на честь Приходька Андрія Миколайовича мужнього Воїна, який у боротьбі за Батьківщину поклав найцінніше своє життя.

Захисник України Андрій Приходько за цивільного життя працював на нашому комбінаті машиністом електровозу Залізничного цеху. Він був мобілізований ще на початку повномасштабної війни. У званні старшого сержанта 3 стрілецького батальйону, 9 стрілецької роти чоловік служив на Полтавщині, далі тримав оборону на Харківщині. Взимку 2022-го року їхню бригаду відправили на Донецький напрямок.

8-го січня 2023 року поблизу Соледару, Бахмутського району, Андрій Приходько отримав смертельне поранення, рятуючи життя побратимів.

Подвиг нашого колеги заради миру на Батьківщині має бути гідно вшанований його земляками.

Посилання на петицію щодо перейменування вулиці на Рудніку на честь Героя Андрія Приходька:

https://petition.edem.ua/pokrov/Petition/View/11?fbclid=IwY2xjawE9YwlleHRuA2FlbQIxMAABHRtRJbaJ-62M6tY_DZ9ourJOp6cLC3LL13kBTnGU14tLEwRKkRVR4mB6SQ_aem_abAXjzNu0J8t9BigX3x1aA

До кінця збору підписів залишилось 85 днів.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11