Новий навчальний рік стартував. Скільки у Покрові школярів та які їхні перші враження?

Школярі Покрова вже другий день мандрують країною знань у новому навчальному році. Навчання відбувається за декількома формами: дистанційною, змішаною та сімейною. Вибір був за батьками та учнями. Але для тих, хто сів за парти після тривалої перерви, це був особливий момент, дуже відповідальний та хвилюючий. На подвір’ях навчальних закладів для першачків та майбутніх випускників провели святкову лінійку, аби цей день запам’ятався їм на все життя.

За інформацією прес-служби міського голови, загалом у школах Покрова навчається понад 3,5 тисячі дітей. Серед них 252 першокласника та 245 одинадцятикласників.

Першокласник Олексій:

Мені сподобалося вчитися у школі і моя вчителька дуже добра.

Олександр, учень 6 класу:

Нарешті ми знову повернулися до школи. Я цьому дуже радий. Вчитися у класі набагато цікавіше, ніж онлайн. Дякую нашим Захисникам за можливість ходити до школи!

Владислав, учень 6 класу:

Незважаючи на те, що ми вже декілька разів за два дні навчання спускались в укриття, мені все одно подобається в стінах школи. Спілкування з однокласниками, вчителями не замінять онлайн-уроки. Сьогодні мене навіть старостою обрали, тепер я відповідаю за весь клас. Дякую нашим Воїнам, що можу навчатись у своїй рідній школі.

Як бачимо, незважаючи на виклики воєнного часу, наші діти продовжують здобувати знання, які їм знадобляться для того, щоб будувати щасливе майбутнє у вільній Україні.

Ступаючи на стежку шкільного життя, діти усвідомлюють, що можливість вчитися та йти до своїх мрій для них виборюють мужні Захисники України. Тож новий навчальний рік починається з вдячності до наших Героїв та вірою у Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11