28 серпня, Дніпропетровщина: у Марганці росіяни вбили чоловіка, а в Кривому Розі оголошено День жалоби

У Кривому Розі завершено пошуково-рятувальні роботи. З-під завалів у готелі дістали тіла загиблих. Загалом ворожа ракетна атака забрала життя 4 людей. Сьогодні в місті оголошено День жалоби. Про це повідомив голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За його словами, від вечора й до ранку не вщухали обстріли Нікопольщини з боку російських окупантів:

Агресор застосовував важку артилерію та РСЗВ «Град». Бив дронами-камікадзе і скинув снаряд з БпЛА. Цілив по Нікополю, Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Пошкоджені інфраструктура, нежитлова будівля і спортклуб. Знищена господарська споруда. Сталася пожежа. Загиблих і постраждалих немає.

У вівторок вдень, 27 серпня, у Марганці від ворожого обстрілу загинув 70-річний чоловік. За інформацією керівника обласної ради Миколи Лукашука, загалом впродовж дня російські війська близько двох десятків разів атакували Нікопольський район. Застосували артилерію, «гради» та безпілотники.

Під прицілом були Покровська, Червоногригорівська, Мирівська та Марганецька громади.

Знищено гараж і автівку, пошкоджено музей, адмінбудівлю, приватні будинки, господарські споруди, лінії електропередачі, газогін та інфраструктуру. В інших громадах області день минув без обстрілів. – розповів Микола Лукашук.

Щирі співчуття рідним загиблих внаслідок атак російських терористів. Швидкого одужання – постраждалим. Віримо у те, що правда і справедливість візьмуть верх, що росія заплатить високу ціну за свою агресію! Допомагаємо ЗСУ та єдиним фронтом наближаємо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11