Підтримайте петицію за присвоєння звання «Герой України» нашому загиблому колезі  Олександру Кочергіну

4-го липня Покров і наше підприємство прощалися з Захисником України Олександром Кочергіним. Дружина загиблого Воїна просить присвоїти йому звання Героя України (посмертно). 26-го серпня на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України Тетяна Кочергіна (наша колега) зареєструвала відповідну електронну петицію №22/232896-еп:

https://petition.president.gov.ua/petition/232896

Приєднуємось до збору підписів. Кожен полеглий Захисник гідний звання «Героя». 

Про Героя. За цивільного життя Олександр Кочергін працював на нашому підприємстві – в Службі охорони. Його мобілізували у перші дні повномасштабного вторгнення – 1 березня 2022 року. Відтоді у званні молодшого сержанта чоловік служив старшим водієм 1 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 1 стрілецького батальйону військової частини А3283. Стояти на захисті Батьківщини було честю для Олександра.

Понад 2 роки мужній Захисник гідно виконував свій військовий обов’язок та пройшов найгарячіші напрямки фронту. Разом із побратимами боронив цілісність нашої держави на Херсонському напрямку, дійшов до Береслава, а потім його фронтові стежки пролягали такими населеними пунктами, як  Бахмут, Червона Гора, Часів Яр, що на Донеччині.

Олександр відважно виконував свій обов’язок громадянина України. До останнього подиху був вірним своїм побратимам та державі. Перебуваючи завжди у зонах активних бойових дій, він ніколи не скаржився, що йому важко, навпаки старався підтримувати усіх, переконуючи, що все буде добре. Хто його знав, говорить, що такі люди як він – зустрічаються вкрай рідко, – розповідає про свого чоловіка дружина Тетяна.

27-го червня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу села Уди Харківської області 45-річний Олександр Кочергін отримав поранення, несумісні з життям.

Тетяна Кочергіна – теж наша колега, працює на БЗАФ. Подружжя разом виховувало двох синів, 2008 і 2011 років народження. Вони пишаються своїм татом-Героєм, який до останнього подиху захищав їх та всю Україну від російських окупантів:

Я дуже пишаюсь своїм чоловіком, а двоє синів – своїм батьком Героєм. Він був батьком з великої літери, якого зараз синам дуже не вистачає. Олександр усе віддав за нас із вами, за вільну незалежну Україну та мир, відав найдорожче, що у нього було – життя! Маючи ще стільки планів та нездійсненних мрій.

Шановні колеги, покровчани та всі небайдужі! Залишився 91 день для того, щоб зробити свій внесок у присвоєння звання «Герой України» (посмертно) Кочергіну Олександру Сергійовичу. Для того, щоб глава держави розглянув це звернення, необхідно, аби воно набрало 25 тисяч голосів, тому внесок кожного важливий.

Наш Захисник заслуговує на найвищу державну нагороду, якою буде вшановано його подвиг заради мирного життя для кожного з нас.

Вічна пам’ять Герою…

 Посилання на Петицію:

https://petition.president.gov.ua/petition/232896

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11