27 серпня, Дніпропетровщина: нічний теракт у Кривому розі та важкий день для Нікополя

В ніч на 27 серпня російські війська здійснили кривавий злочин у Кривому Розі. Через ракетний удар по готелю загинули двоє людей – жінка та чоловік. П’ятеро постраждали. Зокрема, у важкому стані 43-річна жінка, а також 37-річний чоловік в стані середньої тяжкості. Вони знаходяться у лікарні. Доля ще двох людей залишається невідомою, ймовірно, вони можуть перебувати під завалами. На місці трагедії працюють всі оперативні служби. Внаслідок атаки також пошкоджені 6 магазинів, 4 багатоповерхівки, 8 автомобілів. Про це повідомив голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За інформацією посадовця, з вечора й до ранку у Кривому Розі розбирали завали потрощеного готелю, а тим часом ворог цілив по Нікопольщині артилерією та БпЛА. Під ударом були райцентр, Покровська та Марганецька громади. Постраждалих немає.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що понеділок, 26 серпня, став важким днем для Нікополя:

Через ворожий обстріл загинув 47-річний чоловік. Ще 8 людей отримали поранення різного ступеню, серед них – 14-річна дівчина.

Ворожі війська гатили з артилерії і спрямовували дрони-камікадзе по райцентру, Мирівській, Марганецькій, Червоногригорівській та Покровській громадах.

Сталося кілька пожеж, пошкоджені 6 багатоповерхівок, магазин, підприємство, 5 автівок, 2 автобуси, приватний будинок, господарська споруда, інфраструктура, сонячні панелі, лінії електропередачі та газогін, – розповів посадовець.

За уточненими даними, внаслідок атаки, яку окупанти здійснили вранці 26 серпня, у Криворізькому районі постраждала 42-річна жінка. У неї різані рани. Постраждалій надали медичну допомогу, вона лікуватиметься вдома.

Щирі співчуття рідним чоловіків, яких сьогодні вбила російська армія… Не пробачимо і не забудемо. За всі військові злочини, скоєні проти України, буде справедлива відплата, наголосив Микола Лукашук.

Попри підступні удари російської армії, продовжуємо тримати стрій та підтримувати один одного. Зустрічаємо новий день з вірою у ЗСУ та нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11