26 серпня, Дніпропетровщина: Нікопольщина в полі зору російських окупантів

В ніч на 26 серпня російські війська двічі відкривали вогонь з артилерії по Нікопольщині. Спершу обстріляли Покровську громаду, а пізніше – райцентр. На щастя, люди не постраждали. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За його словами, в понеділок зранку окупанти продовжили терористичні дії:

Артснаряди поцілили по Покровській і Червоногригорівській громадах. По Мирівській агресор вдарив дроном-камікадзе. Наслідки уточнюються.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що впродовж дня, 25 серпня, ворог атакував Нікопольський район більше десятка разів. Застосувавши артилерію та безпілотники, росіяни били по Нікополю, Марганецькій, Покровській та Червоногригорівській громадах.

Сталося кілька пожеж, зачепило садове товариство та лінію електропередачі. На щастя, обійшлося без постраждалих. За уточненою інформацією від ранкових ударів по району пошкоджений приватний будинок та нежитлова будівля. В інших громадах області день минув без обстрілів, – розповів посадовець.

Попри підступні удари російської армії, продовжуємо тримати стрій та підтримувати один одного. Зустрічаємо новий тиждень з вірою у ЗСУ та нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11