Масована російська атака 26 серпня. Що відомо на цю мить?

Вранці, 26 серпня, російські війська здійснили масовану ракетно-дронову атаку на майже всі регіони України. На Дніпропетровщині вибухи пролунали у Дніпровському та Криворізькому районах. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Дякую за роботу ППО! Втім, на жаль, без наслідків ворожий терор не минувся. Попередньо, є один загиблий, 69-річний чоловік. Сталося кілька займань. Зокрема, пожежа у дачному будинку, – написав Сергій Лисак.

За уточненою інформацією, з-під завалів дачного будинку у Дніпровському районі дістали чоловіка. Йому надають необхідну меддопомогу.

Одна людина у кооперативі, як вже повідомлялося раніше, загинула. Щирі співчуття рідним. Загалом там, за попередніми даними, пошкоджені з десяток будинків. 2 – зруйновані. Понівечена господарська споруда. Пожежу рятувальники загасили, додав посадовець.

Також повідомлення надходять про роботу ППО і вибухи у Київській, Харківській, Кіровоградській, Запорізькій, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Тернопільській, Львівській та інших областях.

У Полтавській області травмовано пʼять людей внаслідок удару по об’єкту промисловості. Про це інформує голова обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

Росіяни свідомо цілять по енергооб’єктах. Перебої зі світлом фіксують у Києві та інших містах України.

У звʼязку з масованою атакою по Україні 26 серпня «Укренерго» дало розпорядження ввести екстрені відключення світла:

Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень графіки, які можуть бути спрогнозовані заздалегідь, – не діють. Енергетики всієї країни працюють 24/7, щоб повернути світло в оселі українців, зазначають в «Укренерго».

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11