Колектив комбінату підтримує створення Алеї пам’яті полеглим Захисникам

У День державного прапора України, 23 серпня, на платформі електронної демократії E-DEM були зареєстровані дві петиції. Їх мета – встановлення Алеї пам’яті нашим загиблим Героям. Від імені жителів Покрова, петиції опублікували працівники Покровського гірничо-збагачувального комбінату – Андрій Маковецький і Тетяна Кочергіна – дружина полеглого Воїна.
У тексті петицій наші колеги акцентують на тому, що містяни не повинні забувати, якою ціною наші Захисники виборювали свободу та право на життя для кожного з нас. Серед полеглих є і наші Герої – працівники комбінату. Трудовий колектив Покровського ГЗК підтримує ініціативу. Ми не повинні забувати Захисників, які поклали своє життя за мирне майбутнє України, маємо пам’ятати і шанувати.
Містяни, які підтримують створення Алеї пам’яті загиблих воїнів, можуть підписати відповідні петиції, авторизувавшись за посиланнями:
«Створити алею Пам’яті Воїнам, які захищали суверенітет та територіальну цілісність України на алеї Т.Г.Шевченка», автор – Андрій Маковецький:
Ця петиція вже набрала необхідну кількість голосів і має бути розглянута Покровською міською радою.
“Вшанування пам’яті загиблих Героїв”, автор – Тетяна Кочергіна.
До кінця збору підписів залишилось 87 днів.
Давайте підтримаємо Петицію Тетяни Кочергіної – дружини загиблого Героя, нашого колеги Олександра Кочергіна. Для неї цей крок особливо важливий, як і для всіх родин, які втратили своїх Захисників.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11