Полеглому Герою Андрію Крівченку присвоїли звання «Почесний громадянин м. Покров»

Сьогодні, в День державного прапора України, депутати Покровської міської ради зібрались у сесійній залі для участі у черговому засіданні сесії. Головував на ньому мер міста Олександр Шаповал. Серед присутніх місцевих обранців були працівники Покровського ГЗК – Роман Меркулов, Тетяна Постельняк і Віталій Малий.

Розпочали засідання хвилиною мовчання на честь пам’яті загиблих Захисників України, які віддали своє життя за наші з вами мир, свободу і незалежність.
Під час сесії міський голова Олександр Шаповал вручив родині загиблого воїна Станіслава Лещенка (механіка радіостанції радіотехнічної батареї зенітного ракетного дивізіону) посмертну державну нагороду Орден «За мужність» ІІІ ступеня і нагрудний знак «КОМБАТАНТСЬКИЙ ХРЕСТ».
Крім того, депутати одноголосно підтримали рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин м. Покров» полеглим Героям – Віталію Пшеничному та Андрію Крівченку. Андрій Миколайович – це наш колега, з яким ми попрощались 14-го серпня цього року.

Нагадаємо, що Крівченко Андрій Миколайович – сержант, начальник групи інженерно-саперного взводупішов Захищати свою родину і країну добровільно, на другий день повномасштабної війни. Мужній Воїн понад два роки виконував бойові завдання на Херсонському, Запорізькому, Донецькому та Харківському напрямках. Останній став для Героя фатальним. Поблизу населеного пункту Золочів сержант Андрій Крівченко прийняв свій останній бій.

23-го серпня 2024 року Крівченко Андрій Миколайович став Почесним громадянином нашого міста, на жаль, посмертно. Нагороду від міського голови отримувала дружина Захисника України Олена, яка теж служить в лавах ЗСУ.
Вічна пам’ять, безмежна вдячність і доземний уклін всім нашим Воїнам, які до останнього подиху виборювали переможний мир та незалежність України.
 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11