21 серпня, Дніпропетровщина: на Нікопольщині через російські атаки постраждала людина

В ніч на 21 серпня українські військові з ПвК «Схід» знищили над областю російський безпілотник. Ввечері та вночі ворог не полишав у спокої Нікопольщину: вдарив по райцентру дронами-камікадзе, а Мирівську громаду обстріляв з артилерії. Сьогодні вранці агресор продовжив свої атаки, поціливши БпЛА по Марганецькій громаді. Минулося без загиблих та постраждалих. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що протягом дня, 20 серпня, ворог атакував Нікопольський район близько півтора десятка разів. Окупанти застосували артилерію, дрони-камікадзе та скидали боєприпаси з безпілотників. Удари прийшлися по Нікополю, Покровській, Мирівській та Марганецькій громадах.

Пошкоджені 2 приватні оселі та господарська споруда. За уточненою інформацією від ранкового удару по Нікополю постраждав 21-річний чоловік. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості. Пошкоджена заправна станція. В інших громадах області день минув спокійно, – розповів посадовець.

Попри всі злочинні дії російських окупантів, тримаємось! Починаємо новий день з вірою в ЗСУ та нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11