20 серпня, Дніпропетровщина: російські окупанти не припиняють тероризувати жителів області, а наші Захисники закривають небо від ворожих атак

Ввечері, 19 серпня, російські війська поцілили дроном-камікадзе по Нікополю. Декілька артилерійських снарядів випустили по Мирівській громаді. Також ворог скидав боєприпаси з безпілотника по одному з населених пунктів Синельниківщини. Вже зранку окупанти обстріляли Марганецьку громаду та продовжили тероризувати райцентр. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За його словами, через дії агресора постраждала одна людина. Інформація про заподіяну шкоду уточнюють рятувальники.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що протягом дня, 19 серпня, ворог атакував Нікопольщину майже півтора десятка разів. Застосував дрони-камікадзе і запустив понад 30 артснарядів. Під удар російських військ потрапили Нікополь, Мирівська, Покровська та Марганецька громади.

Сталася пожежа, вогонь знищив 2 приватні оселі і автівку, пошкоджена багатоповерхівка, розповів посадовець.

Також ворожі війська відкривали вогонь артилерії по Синельниківщині та Криворіжжю.

Дісталося Зеленодольській громаді. Пошкоджена інфраструктура, сонячні панелі та господарська споруда. Окрім того, після збиття в області дрону пошкоджень зазнали сонячні панелі. Головне, що люди не постраждали, – зазначив Микола Васильович.

Керівник облради також поінформував, що вночі над областю працювала українська ППО. Наші Захисники приземлили 2 ворожі ракети та 2 безпілотники розвідувальний дрон та «шахед»:

Дякую ПвК «Схід», як завжди – найкращі!

З такими словами вдячності українським оборонцям розпочинаємо новий день з вірою в нашу спільну Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11