19 серпня, Дніпропетровщина: російські атаки на Нікопольщину спричинили руйнування

В ніч на 19 серпня Захисники українського неба збили над областю два БпЛА: розвідувальний та шахед. Російські війська не полишали у спокої Нікопольщину. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Ввечері ворог обстріляв з артилерії Покровську громаду. Вночі – Червоногригорівську. А на ранок поцілив дронами-камікадзе по Марганецькій. Минулося без загиблих та постраждалих, – розповів посадовець.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що протягом дня, 18 серпня, агресор обстріляв Нікопольський район з півтора десятка разів. Застосував артилерією, дрони-камікадзе, скидав боєприпаси з безпілотників. Під вогонь окупантів потрапили Нікополь, Марганецька та Мирівська громади.

Сталося кілька пожеж, пошкоджені 11 приватних будинків, 7 господарських споруд, ще одна – повністю знищена. Зачепило складську будівлю, підприємство, автомобіль, мотоцикл, 4 лінії електропередачі й стільки ж газогонів, сонячну панель. За уточненою інформацією від ранкових атак по Нікополю пошкоджений гараж. На щастя, обійшлося без постраждалих. В інших громадах області день минув спокійно, – зазначив Микола Васильович.

Дякуємо мужнім українським воїнам, які вдень і вночі бережуть наш спокій. Починаємо новий тиждень з вірою у Перемогу та мирне майбутнє.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11