Колектив комбінату провів в останню путь свого колегу, Героя-добровольця – Андрія КРІВЧЕНКА

Сьогодні, 14-го серпня, на бульварі Шевченка було дуже людно… Біля пам’ятника Кобзарю людей зібрала, на жаль, не святкова подія. Жовто-блакитні прапори майоріли на цьому священному місці на честь нашого колеги, заступника начальника Покровського кар’єру, Захисника України, начальника групи інженерно-саперного взводу – 51-річного сержанта КРІВЧЕНКА Андрія Миколайовича. Воїн ще з перших днів війни разом зі своєю дружиною Оленою добровільно став на захист Батьківщини, бо це для нього було справою честі, принциповою позицією.

Свій військовий обов’язок Андрій Крівченко ніс гідно, бо цей рішучий, мудрий та справедливий чоловік не міг інакше. Разом зі своїми побратими він пройшов найгарячіші точки фронту – Херсонщину, Запоріжжя, Донеччину, Харківщину. На кожній позиції проявляв високий професіоналізм та відданість своїй справі, справі честі… За ці якості Андрія Миколайовича і поважали колеги, які завжди виділяли його принциповість і чесність, готовність простягти руку допомоги у будь-якій ситуації.

29 липня 2024 року під час виконання бойового завдання наш мужній доброволець отримав важкі поранення. Вони, на превеликий жаль, виявились не сумісні з життям…
8-го серпня нашого Героя не стало…
Провести в останню путь Захисника України Андрія Крівченка прийшов трудовий колектив, керівний склад та профком Покровського ГЗК, побратими, представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, міська влада і небайдужі люди. Всі віддавали шану Воїну, який заради мирного життя своєї родини віддав найцінніше…

Дружина непохитною стіною стояла біля домовини свого коханого Захисника, який завжди був опорою та підтримкою для неї. Поряд була вже доросла дочка, для якої тато назавжди залишиться мудрим наставником і справжнім Героєм, прикладом для наслідування. Боляче було дивитись на убитих горем батьків, яких утішав молодший брат полеглого Воїна – теж Захисник України.

Колектив Покровського гірничо-збагачувального комбінату висловлює щирі слова співчуття родині Андрія Миколайовича. Невимовний біль та сум огортає серця у скорботі за колегою та Воїном, який назавжди залишиться в нашій пам’яті ЛЮДИНОЮ ЧЕСТІ, ГІДНОСТІ та СПРАВЕДЛИВОСТІ.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11