12 серпня, Дніпропетровщина: провокації на ЗАЕС та обстріли Нікопольщини

Протягом минулої доби російські війська обстрілювали з артилерії два райони нашої області. До опівночі цілили по Нікопольщині. Вдарили і з самого ранку. Під приціл окупантів потрапив і Криворізький район. Також росіяни вчинили провокацію з підпалом на території Запорізької АЕС. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За його словами, ворог влучив по райцентру, Червоногригорівській та Марганецькій громадах. Під ударом також опинилася Грушівська громада, що на Криворіжжі.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що протягом дня, 11 серпня, окупанти здійснили з десяток атак на Нікопольщину, застосувавши артилерію і дрони-камікадзе. Під прицілом були Нікополь, Мирівська та Покровська сільська громади.

Пошкоджені 4 приватні будинки та лінія електропередачі. На щастя, ніхто не постраждав. В інших громадах області день минув спокійно, – розповів Микола Васильович.

На щастя, всюди минулося без загиблих та постраждалих, – зазначив посадовець.

Сергій Лисак поінформував і щодо ситуації на Запорізькій АЕС:

Пожежа на території Запорізької АЕС припинилася. Рівень радіації на Нікопольщині в нормі. Тримаємо ситуацію на контролі.

Хоч би якими підступними не були дії російських окупантів, тримаємось разом та підтримуємо один одного. Починаємо новий день з вдячності нашим Захисникам та вірою у Перемогу.



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11