Гороскоп на тиждень з 12 по 18 серпня 2024 року

Тиждень підвищеної турбулентності – потрібно більше часу, витрат енергії та сил для вирішення питань. Поки що не варто розпочинати реалізацію нових проєктів – краще зачекати до кінця місяця.

ОВЕН. Попереду стрибки з перешкодами, тому міцно тримайтеся в сідлі! Не все йде так гладко, як хотілося б, але найнаполегливіші та впевненіші в собі зможуть досягти бажаного результату, хоч і не з першого разу. Основні проблеми цього періоду повʼязані саме з грошима, вірніше з їх заробітком. Потоків надходжень стане менше, зменшаться й доходи зі старих джерел, а це загрожує серйозною кризою. Отже, доведеться більше часу приділити матеріальним справам.

ТЕЛЕЦЬ. Професійно активним представникам вашого знаку доведеться вирішити кілька важливих завдань. Одне з них – врегулювання питань фінансового плану, друге – стосунки з кимось із конфліктних колег. Наймані співробітники зуміють виявити свої здібності та таланти, що дозволить отримати довгоочікуване підвищення по службі. Будьте уважнішими до своїх робочих обов’язків і поки що нічого не вимагайте від начальства.

БЛИЗНЯТА. Через стрес ґрунт може піти з-під ніг, і трапиться це, ймовірно, раптово. В особистому житті доведеться зустрітись з труднощами. Більшість закоханих, а також подружні пари зараз переживають важкі часи. Згадайте минуле, напевно, виявите безліч корисних фактів і збігів обставин, які допоможуть уникнути неприємностей. У розлученого подружжя виникнуть проблеми з дітьми, і не тільки емоційного характеру, а й фінансового.

РАК. Головною проблемою представників вашого знаку стануть взаємини з партнерами з інших міст або країн, що погіршаться. У цьому плані показовою є друга половина тижня, коли на шляху до співпраці виникне ціла низка проблем. Такі ситуації вже траплялися і ви їх змогли подолати. Так буде і цього разу, проте проблема виявиться складною, тож варто підготуватися до неї заздалегідь. Підприємцям і начальникам необхідно бути готовими до перевірок.

ЛЕВ. Відкладіть вирішення питань, що хвилюють вас, до кращих часів. В результаті так буде краще. Зараз вас переслідують нервозність, розгубленість, труднощі у спілкуванні та неможливість вести прийнятний діалог. Щоб уникнути проблем на роботі, ретельно виконуйте свої обов’язки та не втручайтесь у можливі інтриги колег. Може зненацька випливти те, що було б бажано залишити в таємниці. Вас можуть підставити давні вороги чи недоброзичливці.

ДІВА. Період великих витрат, які можуть бути викликані різними причинами. Здебільшого гроші йдуть на сім’ю, дітей, комусь доведеться витратитися на відпустку. В будь-якому випадку майте певну суму на запас. Усі ситуації, що виникають цього тижня, неодмінно отримають продовження у вересні. Це час, який найкраще можна використовувати на благо сім’ї, поїздки до родичів, зустрічі зі старими знайомими.

ТЕРЕЗИ. Головною турботою більшості представників вашого знаку стане організація відпочинку у місцях, далеких від дому. Якщо це стосується вас, то пам’ятайте, що друга половина серпня для подібних заходів ідеально підходить. На роботі можливі ускладнення різного роду, які з високою ймовірністю доведеться «розгрібати» вам, а тому відпустка допоможе зберегти фізичну та психологічну рівновагу. Стан здоров’я досить стабільний, водночас питання хронічних захворювань потрібно вирішувати вже зараз.

СКОРПІОН. Будьте уважні у поїздках та за кермом, не порушуйте правила дорожнього руху, дотримуйтесь швидкісного режиму. Стосунки у закоханих дещо погіршаться. У багатьох виникнуть проблеми з родичами, які можуть призвести до серйозної сварки. Доведеться вирішувати проблеми найближчої рідні – допомагати словом, ділом та, можливо, грошима.

СТРІЛЕЦЬ. Тиждень може принести вам чимало вдалих збігів обставин, які круто змінять ваше життя. Так що не складайте руки, закривайте давні питання та готуйтеся до нового життєвого етапу. Добре заробити зможуть ті, хто не боїться рутини і готовий працювати 24 години на добу. Завзятість та відмова від розваг допоможуть вам отримати непоганий прибуток. За підсумками другої половини серпня ви залишитеся задоволені досягнутими результатами. В особистому житті все йде непогано.

КОЗОРІГ. Все ще не очевидно, але саме зараз починається новий етап у професійній діяльності більш господарський і матеріальний. Настав час зайнятися розширенням своєї справи, гроші на це знайдуться. Переговори на цю тему можливі у другій половині місяця, і вже на початку вересня результат виявиться позитивним. Подружні пари разом обговорюють плани на майбутнє, і, можливо, вони пов’язані з покращенням житла чи придбанням нового.

ВОДОЛІЙ. Ваші плани неодмінно будуть втілені в життя, але поки не варто говорити про це всім навколо. У другій половині серпня багато закоханих можуть повністю визначитися – і, найімовірніше, це буде повне єднання. Тобто шлюб, спільне проживання, придбання спільного житла – все це більш ніж реальне до кінця місяця. Але підготовкою варто займатись протягом цього тижня.

РИБИ. Будьте готові до отримання цікавих пропозицій від колишніх колег, нових повноважень з відповідним підвищенням зарплати або пропозицію попрацювати у більш масштабній організації. Отже, ситуація на робочому фронті стабільна, з явною тенденцією до поліпшення. Складні взаємини з начальством чи з держструктурами помітно покращаться, що стане особливо помітним ближче до кінця серпня. Ваш енергетичний потенціал зараз трохи знижений, можуть турбувати хронічні захворювання.

Бажаємо вам успішного та мирного робочого тижня!
Нехай зірки допомагають Захисникам України здобувати Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11