Війна забрала життя ще одного нашого колеги – Героя-добровольця АНДРІЯ КРІВЧЕНКА

Війна забирає найкращих… Цей беззаперечний факт ще раз підтверджує гірка втрата нашого Захисника-добровольця, який вже за два дні після повномасштабного вторгнення прийняв для себе тверде рішення – стати до лав оборонців країни і своєї родини. Свій військовий обов’язок він виконував гідно, рішуче йшов вперед аж до самого кінця… Мова йде про багатьом знайомого Воїна, мудру освічену і цілеспрямовану людину – 51-річного КРІВЧЕНКА Андрія Миколайовича. У військовому житті він був сержантом, начальником групи інженерно-саперного взводу механізованого батальйону, у цивільному – обіймав посаду заступника начальника Покровського кар’єру.

Ми неодноразово спілкувались з Андрієм Миколайовичем вже під час війни. Попри свою зайнятість і чисельні бойові завдання, він завжди знаходив хвилинку для розмови. Хоча і не відчував себе Героєм, не вважав, що робить щось особливе. Він просто був справжнім чоловіком, надійним тилом для своєї родини.
«Для мене виклик війни – це дуже серйозно. Я одразу прийняв для себе рішення стати на захист країни, в якій живе моя родина», – такі слова нам говорив Андрій Крівченко під час спілкування.
Фронтові дороги заводили Захисника на найгарячіші напрямки – Херсонський, Запорізький, Донецький… Фортецю Бахмут також тримала його танкова бригада.
Такий яскравий приклад коханого чоловіка надихнув його дружину Олену (медика за фахом) теж не залишатись осторонь війни. До військкомату жінка пішла одразу за ним, бо не могла сидіти вдома, знаючи, що він там – один на один з війною. Разом вони не служили, але свої позиції тримали впевнено.
Останнім напрямком руху сержанта Андрія Крівченка стала неспокійна Харківщина… Саме там, поблизу населеного пункту Золочів, 29-го липня 2024 року, ворожа авіабомба накрила українських Захисників, серед яких був і наш Герой. Там, на полі бою, він отримав серйозні травми, які стали фатальними для Добровольця.
У це важко повірити, з цим важко змиритись, але серце нашого колеги, людини з великої літери, КРІВЧЕНКА Андрія Миколайовича, перестало битись 8 серпня 2024 року
З невимовним болем та сумом, колектив і цеховий комітет Покровського кар’єру, а також всього нашого підприємства, Територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Покров висловлюють щирі співчуття родині мужнього Воїна.
Прощання з Героєм Андрієм КРІВЧЕНКОМ відбудеться 14-го серпня о 10.00 на бульварі Шевченка.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11