7 серпня, Дніпропетровщина: троє поранених та значні руйнування на Нікопольщині

Неспокійно було на Нікопольщині. Від вечора ворог атакував півтора десятка разів. Окрім дронів-камікадзе і важкої артилерії, застосував ще й РСЗВ «Град». Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Посадовець акцентував, що під ударом були Нікополь, Покровська, Мирівська, Марганецька і Червоногригорівська громади. Зайнявся приватний будинок. Загалом пошкоджені 3 оселі й стільки ж господарських споруд. Понівечена агрофірма. Зачепило лінію електропередач і газогін. На щастя, люди не постраждали.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 6 серпня, ворог гатив по райцентру, Покровській сільській та Марганецькій громадах.:

У Нікопольському районі – троє постраждалих. Чоловік та жінка 57 років, а також 46-річний чоловік. Вони лікуватимуться вдома. Сталися пожежі, окупанти влучили у дитячий садок, зачепили амбулаторію та пожежно-рятувальний підрозділ. Пошкоджені 15 приватних будинків, 10 господарських споруд, 3 автівки, екскаватор, 3 парники, лінії електропередачі та сонячні панелі.

Віримо у ЗСУ та разом долаємо важкий шлях до нашої Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11