Чи встигне Україна завершити ремонт енергоінфраструктури до зими? У Міненерго відповіли

Зараз багатьох українців цікавить питання щодо того, чи зможуть вітчизняні енергетики провести ремонт обладнання та належним чином підготуватися до зими. Відповідь в ефірі телепрограми «Ми – Україна» надав заступник міністра енергетики України Микола Колісник.

Так посадовець наголосив, що на даний момент темпи ремонту енергетичної інфраструктури та його своєчасного завершення насамперед залежать від міжнародних партнерів.

Одним із ключових питань є вчасне отримання необхідного обладнання. Це як питання деталей, так і комплексного обладнання. Енергетичне обладнання виробляється тривалий час, тому перше завдання, яке стоїть наразі перед нами – це активна робота з міжнародними партнерами для того, щоб отримати те обладнання, яке є в наявності. Зокрема, така робота з партнерами ведеться через Фонд підтримки енергетики України,зазначив Колісник.

Також, за словами Миколи Колісника, українські енергокомпанії мають чіткі графіки проведення ремонтів. Згідно з ними всі заходи мають бути своєчасно завершені до настання моменту збільшеного споживання електроенергії під час опалювального сезону.



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11