Дніпропетровщина на 60% готова до опалювального сезону

В нашому регіоні триває підготовка до майбутнього опалювального сезону. Про це повідомив начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Посадовець наголосив, що вже протягом декількох місяців відбувається проведення робіт в котельнях, багатоповерхівках, школах та лікарнях:

В рамках підготовки інфраструктури до стабільної роботи у холодну пору року фахівці перевіряють та лагодять відповідне обладнання. Так у Кривому Розі проводиться капремонт системи теплопостачання. На це з бюджету області виділили субвенцію у розмірі 300 млн грн. У Зеленодольську завдяки взаємодії обласної влади з міжнародними організаціями планується встановлення трьох модульних котелень від партнерів. Першу вже монтують в одному з медзакладів міста. Окрім цього, розглядається можливість забезпечення регіону когенераційними установками, тобто такими, які зможуть працювати за принципом комбінованого виробництва електричної та теплової енергії.

Сергій Лисак також додав, що обласна влада активно працює над питаннями захисту критичної інфраструктури, а саме енергообєктів.

Заплановані роботи з підготовки до зими координуються спеціальними штабами – обласним та місцевими. Вже виконано 60% всіх робіт. Зима буде складною, але ми впораємося, – впевнений очільник Дніпропетровщини.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11