Укрзалізниця запускає дитячі вагони

Національний перевізник «Укрзалізниця» запустила перший в історії компанії дитячий купейний вагон. Він буде курсувати в складі поїзда №15/16 сполученням Харків – Ясіня з 8 серпня. Про це повідомляють у пресслужбі компанії.

Такий дитячий вагон був створений за спільної ініціативи Укрзалізниці та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та за фінансової підтримки Уряду Бельгії. Його було модернізовано в Україні, а саме на Київському електровагоноремонтному заводі. Вагон дозволить маленьким пасажирам у віці від народження до 8 років та їхнім батькам подорожувати у комфортних умовах. До кінця 2024 року планується запустити ще 7 таких вагонів.

Ми системно рухаємось до нашої мети – стати найбільш дружньою до дітей залізницею в Європі. Вдячний ЮНІСЕФ за партнерство та турботу про найменших пасажирів на всіх етапах їхньої подорожі: від сучасних дитячих зон на 6 вокзалах до цього вагона, – зазначив голова Правління Укрзалізниці Костянтин Лященко.
Придбати квитки у новий дитячий вагон можна лише через застосунок Укрзалізниці. Для цього слід обрати маркування «Дитячий».

У компанії нагадують, що діти до 5 років включно подорожують будь-яким поїздом Укрзалізниці безкоштовно і не потребують квитка.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11