Соцпрацівники Покрова з новим велотранспортом

Територіальний центр соціального обслуговування отримав шість триколісних велосипедів від «БФ «БО Стабілізейшен Суппорт Сервісез». Новий велотранспорт має підвищену вантажопідіймальність. Він покращить мобільність соцпрацівників, які надають послуги соціально вразливим категоріям громадян, тим мешканцям, які опинилися у важких життєвих ситуаціях інвалідам, ветеранам, самотнім людям. Про це повідомляє прес-служба міського голови.

 

«БФ «БО Стабілізейшен Суппорт Сервісез» допомагає українцям долати соціальні наслідки російської війни проти України ще з 2015 року. З благодійним фондом наше місто підписало меморандум про співпрацю. Партнерство триватиме в рамках проєкту «Підтримка спроможності соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб». Ініціатива реалізується за фінансування UNHCR Ukraine Агентства ООН у справах біженців в Україні.

 

Окрім сучасних велосипедів працівникам терцентру передали й канцтовари.

Залученість благодійних організацій у реалізацію соціально спрямованих проєктів є надважливою. Завдяки цьому у наш важкий час жителі можуть відчувати належну турботу та підтримку.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11