Витрачав чужі гроші і тепер відповість за свою легковажність

Правоохоронці Нікопольщини повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення мешканцю Покрова. Про даний випадок повідомляють у Нікопольському районному управлінні поліції.

6 липня близько 18 години біля одного з магазинів у м.Покров 19-річний хлопець знайшов банківську картку. Він взяв її та протягом наступних днів користувався, розраховуючись за свої покупки. Таким чином, здійснив понад 20 транзакцій та завдав власниці картки збитку майже на 6 тисяч гривень. Після викинув картку.

31 липня слідчі відділення поліції №2 Нікопольського районного управління поліції повідомили зловмиснику про підозру у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, та у привласненні офіційного документа з корисливих мотивів за ч. 1 ст. 357 Кримінального кодексу України, що карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 3 років. Наразі триває слідство.

У звязку з подібним, поліцейські закликають власників банківських карток надійно їх зберігати та уважно використовувати. А якщо ж ви втратили картку, то негайно телефонуйте до банківської установи та блокуйте можливість її подальшого використання. Таким чином, ви зможете зберегти власні кошти та не постраждаєте від дій зловмисників.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11