1 серпня, Дніпропетровщина: окупанти продовжують терор Нікопольщини

В ніч на 1 серпня оборонці неба з ПвК «Схід» збили над областю ворожий шахед. Близько опівночі звуки вибухів лунали у Дніпровському районі. З вечора і до самого ранку російські війська не полишали у спокої Нікопольський район. Вдарили з РСЗВ «Град», відкривали вогонь з важкої артилерії, а також запускали дрони-камікадзе. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За його словами, дісталося Нікополю, Червоногригорівській, Мирівській, Покровській сільській та Марганецькій громадам.

Понівечена інфраструктура. Пошкоджені три підприємства, приватний будинок, господарська споруда, будівля, що не експлуатується, лінія електропередач. Виникло дві пожежі, горіла суха трава. Вогонь приборкали. Минулося без загиблих та постраждалих, – розповів посадовець.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що протягом дня, 31 липня, від підступних атак окупантів потерпали Червоногригорівська, Покровська сільська, Марганецька громади та сам райцентр.

У Нікополі через удар російського безпілотника постраждав чоловік 69 років. Йому надали необхідну медичну допомогу, лікуватиметься вдома. Пошкоджена багатоповерхівка, 4 приватних будинки, 3 господарські споруди, паркани, ворота та газогін. В інших громадах області день минув без обстрілів, доповів Микола Васильович.

Попри злочинні дії ворога, не можна опускати руки. Маємо підтримувати один одного, вірити у ЗСУ, продовжувати допомагати нашим Захисникам та разом наближати Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11