Вітаємо дорогу колегу Олену МАСЛОВУ з ювілеєм!

Сьогодні, у перший день серпня, свій ювілейний День народження відзначає наша дорога колега, сумлінна працівниця і просто чарівна жінка, любляча дружина, щаслива мама та бабуся – маляр Ремонтно-будівельного цеху (РБЦ) Олена МАСЛОВА.

З Покровським гірничо-збагачувальним комбінатом Олену Володимирівну повʼязує 34 роки професійного досвіду та наполегливої праці. Першим її місцем роботи на нашому підприємстві був цех кераміки, де жінка працювала ливарником, формувальником. З 2005-го року весь свій хист і талант наша колега проявляє на посаді маляра РБЦ. Вона надихає колег своєю працелюбністю, ентузіазмом та відповідальним ставленням до роботи.

Люблять нашу життєрадісну ювілярку й за її прекрасні людські якості – чуйність, доброзичливість, оптимізм. А вдома Олена Маслова гарна господиня та берегиня сімейного вогнища. Разом з чоловіком гідно виховали двох синів, а тепер тішаться трьома чудовими онуками. Старший син нашої колеги військовослужбовець і наразі боронить Батьківщину на передовій. Тому її найзаповітніше бажання у День народження – зустріти свого Захисника з Перемогою!

Колектив та цеховий комітет Ремонтно-будівельного цеху щиро вітає Олену Маслову з ювілеєм! Бажаємо вам міцного здоров’я, наснаги, безмежного щастя та здійснення мрій! Нехай в вашому домі завжди панують затишок, любов та гармонія, а небо над рідною Україною сяє мирними променями!

Вітаємо щиро у день ювілею,

Бажаємо миру в душі й над землею!

Нехай благодать приходить до вашого дому,

Розвіявши сум, тривогу і втому.

Хай доля дарує довгого віку,

Щастя й радості без ліку!

Міцного здоров’я – з роси і води,

Хай щедрість і добро поруч будуть завжди!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11