Школярам Нікопольщини запропонують альтернативу онлайн навчанню

В Нікопольському районі розглядають варіант навчання школярів на повному пансіоні чи у закладах з укриттями. Про це повідомив начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За словами посадовця, через напружену безпекову ситуацію на Нікопольщині діти навчаються з використанням онлайн технологій. При цьому є великий ризик освітніх втрат серед школярів району. Така ситуація викликає неабияке занепокоєння у батьків, педагогів та представників влади. Саме тому, щоб знайти найбільш ефективні рішення, днями було проведено засідання з головами громад та керівниками навчальних закладів, в ході якого розглянули варіанти альтернативного навчання.

В області є ліцеї та гімназії, готові прийняти до себе юних мешканців Нікопольщини на повний пансіон. З проживанням та харчуванням. П’ять днів у закладі, а на вихідні – додому. Також серед пропозицій – навчання в обладнаних укриттях. Там, де це можливо, – зазначив Сергій Лисак.

Посадовець також додав, що очні заняття потрібні передусім учням 10-11 класів. Адже їм необхідно добре підготуватися до іспитів. У вирішенні важливого питання обов’язково буде врахована й думка батьків.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11