29 липня, Дніпропетровщина: окупанти атакували мирних людей Нікопольщини, а оборонці неба приземлили вороже залізяччя

В ніч на 29 липня підрозділ ПвК «Схід» знищив над областю 6 БпЛА. Серед них один розвідувальний, решта – шахеди. Приземлили оборонці неба й ворожу ракету. Потрощене російське залізяччя пошкодило 2 господарські споруди. Горіла суха трава. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Посадовець повідомив, що ввечері, 28 липня, агресор атакував Нікопольщину. Бив БпЛА та з важкої артилерії по Марганецькій і Червоногригорівській громадах. Понівечені приватний будинок, 4 теплиці й 5 господарських споруд. А вже вранці окупанти спрямували на район дрони-камікадзе. Поцілили по Покровській сільській громаді.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 28 липня, ворог продовжив терор мирного населення Нікопольщини:

Вранці у райцентрі через артобстріл постраждали 8 людей. Серед них – 2 дитини, 1-річна дівчинка та 10-річна. Також постраждали троє чоловіків та стільки ж жінок, віком від 22 до 75 років.

Загалом по району було більше десятка атак. Окупанти били дронами-камікадзе й артилерією по Нікополю, Покровській сільській, Мирівській та Марганецькій громадах. Пошкоджені 13 багатоповерхівок, знищені автівка і 3 мікроавтобуси, зачепило хлібний кіоск, адміністративну будівлю, приватне підприємство, інфраструктуру, 2 авто, лінії електропередачі та газогони.

Атакував агресор і Зеленодольську громаду, що на Криворіжжі, скерувавши туди безпілотники. В результаті пошкоджено АЗС. Сталося займання у гаражі та покинутій оселі. Вогонь надзвичайники приборкали. Головне минулося без постраждалих.

Попри такі невтішні новини, у жодному разі не втрачаємо віри у краще! Тримаємося, допомагаємо нашим ЗСУ та віримо у нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11