Рятувальники закликали мешканців Покрова не ігнорувати сирени

Сьогодні, 29-го липня, у Покрові надзвичайники Нікопольщини провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед містян. Говорили про порядок дій під час сигналу «Повітряна тривога». Про це розповіли у Нікопольському районному управлінні ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Спілкуючись з пересічними громадянами, фахівці Служби порятунку «101» радили дорослим слідкувати за дітьми, аби вони не знаходилися на вулиці після оповіщення сигналу «Увага всім!»

Рятувальники наголосили, що у випадку ракетної загрози слід негайно спускатися в укриття, ні в якому разі не можна заходити до будівель, ховатися за машинами чи просто перебувати на відкритій місцевості.

Якщо ж поряд відсутні захисні споруди, працівники ДСНС радили знайти найбільш безпечне місце, в якому можна буде сховатися. Це можуть бути: цегляні блоки, заглиблення та спуски.

Крім того, надзвичайники рекомендували ознайомитись з переліком укриттів, який оприлюднений на офіційному сайті Покровської міської ради, або знайти необхідну адресу через інтернет-застосунок «Дія».

Зверніть увагу на ці важливі поради, оскільки в умовах війни безпека кожного з нас повинна бути пріоритетом.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11