Рятувальника з Покрова Нечипоренка Миколу нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Президент України нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) рятувальника з Покрова – капітана служби цивільного захисту Нечипоренка Миколу Миколайовича. Відповідний указ №482/2024 оприлюднено 26 липня 2024 року. Державну нагороду нашому Герою-надзвичайнику присвоїли за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

28-річний Нечипоренко Микола був начальником караулу 44-ї державної пожежно-рятувальної частини 7 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС. Під час ліквідації наслідків чергової атаки російських окупантів в межах Нікопольського району, яка сталася 8-го червня 2024 року, Микола отримав серйозні травми. Тоді ворожі війська завдали підступного повторного удару з БпЛА. 22-го червня серце мужнього Рятувальника, на жаль, не витримало ускладнень від поранень і зупинилося

Вклоняємося перед світлою памʼяттю нашого Героя-Рятувальника. Дякуємо йому за подвиг, проявлену мужність та відданість справі. Щирі співчуття рідним.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11