Полеглі Герої стали Почесними громадянами Покрова посмертно

26 липня у виконкомі відбулося пленарне засідання чергової 56 сесії Покровської міської ради 8 скликання.
До переліку питань порядку денного були включені проєкти рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Покров (посмертно) нашим землякам, котрі до останнього подиху були вірними Батьківщині та віддали свої життя за нашу незалежність та свободу.
Згідно з підтриманими рішеннями звання «Почесний громадянин міста Покров» (посмертно)присвоїли працівникам нашого комбінату Олександру Кочергіну та Юрію Рожевському та ще трьом Героям – Ігорю ВенгеруГеннадію Нікітенку та Миколі Нечипоренку. Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки та медалі «За заслуги перед містом».
За цивільного життя Олександр Кочергін та Юрій Рожевський працювали на Покровському гірничо-збагачувальному комбінаті, в Службі охорони.
Нагадаємо, Олександр Кочергін був мобілізований до війська на початку війни. Молодший сержант самовіддано захищав Україну від окупантів, служив водієм стрілецького відділення стрілецького взводу в найгарячіших точках фронту. Загинув Захисник на Харківщині. Йому було 45 років…
Наш Захисник Юрій Рожевський (1986 р.н.) – солдат, водій-електрик, першого мінометного взводу, першої мінометної батареї, механізованого батальйону. Він загинув 20-го березня 2022 року, на Донеччині. З того часу чоловік вважався зниклим безвісти. Мужній Воїн поклав своє життя за наше мирне майбутнє у незалежній Україні.
Вічна пам’ять і слава нашим полеглим Захисникам! Доземний уклін і співчуття родинам Героїв!
За матеріалами прес-служби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11