Гороскоп на тиждень з 29 липня по 4 серпня 2024 року

Протягом тижня підвищуються інтелектуальні здібності та вміння утримуватись від непотрібних конфліктів. Розширення сфери застосування своїх навичок може принести не лише додаткове джерело доходу, а й натхнення. Спілкування з людьми буде продуктивним та приємним для всіх. Слід максимально використовувати позитивну енергетику та сприятливі можливості цього періоду.

ОВЕН. Більша частина тижня буде вдалою. Але ближче до вихідних вас може кидати в крайнощі: діяти, підкорившись логіці та ігнорувати підсвідомість, або слухати лише інтуїцію, заплющуючи очі на навколишню реальність. Однак намагайтеся уникнути і того, і іншого. Великі складнощі ймовірні на вихідних. Пасивне проведення часу цими днями буде набагато безпечніше та корисніше, ніж активні розваги.

ТЕЛЕЦЬ. Загалом відносно спокійний період. Але конфлікт між вашими внутрішніми емоціями та зовнішніми проявами всередині тижня трохи затьмарює настрій: вам буде складно визначити, де реальні факти, а де домисли. Водночас творчі здібності збільшаться і ви з легкістю зможете створювати щось оригінальне.

БЛИЗНЯТА. Якщо вам давно не вдавалося виділити час, щоб розважитись з друзями або вибратися з дітьми на пікнік, зараз найкращий час для цих занять. А якщо вас все ж таки здолають лінощі, оточення поставиться до цього з розумінням. Протягом тижня позитивних новин буде більше, ніж зазвичай. Відкривається багато можливостей для реалізації на професійній ниві. Співпраця з колегами буде плідною.

РАК. Найскладніші питання будуть вирішуватися легше, ніж зазвичай. До того ж у вас підвищиться інтерес до всього нового, а особливо вас буде цікавити пошук можливостей для карʼєрного зростання. Щоправда, у другій половині тижня похмурі аспекти планет змусять вас плутатися в думках і сумніватися у власних силах. Сприятливий час для вирішення бюрократичних питань, оформлення документів, походу до банку, щоб розібратися з кредитами чи дізнатися інформацію про вигідні інвестиції.

ЛЕВ. Це ваш щасливий тиждень. Успіх супроводжуватиме вас у будь-якій сфері діяльності. Давно збиралися обговорити з керівником зміни умов праці та кар’єрні перспективи – розмова мине якнайкраще. Зараз у вас найбільше шансів змінити своє життя на краще. Розсудливість і здатність вперто займатися вирішенням найскладніших питань допоможе вам отримати бажаний результат.

ДІВА. Подумайте про те, щоб влаштувати романтичний сюрприз своїй другій половині. Не варто очікувати для цього офіційного приводу. Якщо не впадати в крайнощі, то планетарні взаємодії допоможуть поглянути на власне життя під іншим кутом і переосмислити його. Зараз ідеальний час, щоб позбутися шкідливих звичок або того, що заважає нам у житті, і почати займатися чимось правильним та корисним.

ТЕРЕЗИ. Зірки заряджають вас волелюбністю та прагненням до незалежності. Будь-які зобов’язання здаються для вас тягарем, а ваша внутрішня потреба – жити так, як хочеться саме вам, і не обмежувати себе ніякими рамками. Середина тижня видасться більш спокійною. Гарний час для переосмислення того, що відбувається, та від чого краще відмовитись. В ідеалі завести звичку, яка принесе в життя користь та радість.

СКОРПІОН. Найкращий час, щоб зосередитися на складних питаннях та знайти максимально комфортний вихід. Навколишні будуть готові прийти на допомогу, а не виступати проти вас зі звинуваченнями та пошуком винного. Ваші чутливість і проникливість значно посилюються, водночас ви стаєте схильними приймати бажане за дійсне. Користь і задоволення цього тижня принесе власна цікава справа.

СТРІЛЕЦЬ. Період сприятливий як для романтики, так і для кар’єрних досягнень. Посилюються ваші професійні якості та любов до ризику. Але також ви будете перейматися стосунками з коханою людиною. Слід приділити більше уваги своїй другій половинці та зайнятися домашніми справами. Проведіть цей тиждень максимально активно.

КОЗОРІГ. Зірки пробуджують у вас найкращі якості. Вкрай важливо в цей період оточувати себе життєрадісними людьми та концентруватися на позитивних подіях. Для вирішення робочих питань використовуйте винятково перевірені методи та конструктивний підхід. Займайтеся звичними справами і не вплутуйтесь ні в що нове і невідоме. А краще рушайте на відпочинок, щПроснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.об отримати заряд бадьорості та відновити сили.

ВОДОЛІЙ. Посилене прагнення творчого самовираження трохи заважатиме виконанню вашої стандартної роботи, особливо якщо вона вирізняється монотонністю. Щоб не наробити помилок і не викликати невдоволення керівництва, всі свої креативні пориви реалізуйте в першій половині тижня. Надмірна обережність не завадить під час великих покупок. Не плануйте на вихідні важливих справ.

РИБИ. Будь-який прояв у професійній діяльності буде гідно оцінено начальством і принесе непогану вигоду. Тому не сидіть склавши руки та максимально використовуйте можливості від понеділка до четверга. Наприкінці тижня будьте якомога стриманішими, намагайтеся не реагувати на провокації, а з висловлюванням претензій краще зачекати деякий час. Дозвольте подіям йти своєю чергою і розвиватися без вашої активної участі.

Бажаємо вам успішного та мирного робочого тижня!
Нехай зірки оберігають наших мужніх Захисників та допомагають їм на шляху до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11